INTERSTUDIO søger

INTERSTUDIO Business

INTERSTUDIO søger

Indretningskonsulent/Sælger

Jobbeskrivelse

Hos INTERSTUDIO er vi dedikerede design lovers. 

Vi anerkender unikt og eksklusivt design, hvor kvaliteten er udsøgt. Og netop derfor er vores designer friends blandt de mest attraktive i verden. INTERSTUDIO repræsenterer møbel brands som Herman Miller, MDF Italia, Molteni&C, USM Haller med flere. Gulve fra Bolon. Garderober fra Molteni&C. Og køkkener fra de to italienske køkken brands Dada og Armani/Dada.

I vores Business afdeling med showroom beliggende Kristen Bernikows Gade 6, 1. sal i København beskæftiger vi os med alle typer af indretninger, det sig være kontormiljøer, mødefaciliteter, kantiner, detailforretninger, showrooms, restauration, hotel og offentlige områder.

Ønskede kompetencer og erfaring

Til vores team af kompetente indretningskonsulenter søger vi nu en kollega. Vi forventer, at du har indgående erfaring fra en lignende stilling og er vant til at samarbejde med såvel arkitekter, konceptudviklere som direkte kunder. Din fornemmeste opgave vil være at levere vores kunder den optimale løsning i forhold til briefing med den bedst tænkelige kundeservice gennem hele processen. Som person er du god til at lytte og samarbejde med både kunder og kolleger. Endvidere er du resultat- og procesorienteret samt vant til at varetage proaktivt salg.

Send din ansøgning med CV og foto til CEO Annette Mønsted på am@interstudio.dk. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt. Tiltrædelse snarest.


Andre artikler

RATIO - INTUITIVT BORD

Herman Miller

RATIO - INTUITIVT BORD

Amerikanske Herman Miller er verdenskendt for sin serie af Work Performance Chairs. Nu lancerer Herm...

Flow Eco Chair

MDF Italia

Flow Eco Chair

Samlingen af Flow Chairs er blevet beriget...

LOUNGE LIVING

Herman Miller

LOUNGE LIVING

En ”blød” nyhed fra den amerikanske ikon design virksomhed Herman Miller....