RATIO - INTUITIVT BORD

Herman Miller

RATIO - INTUITIVT BORD

Amerikanske Herman Miller er verdenskendt for sin serie af Work Performance Chairs. Nu lancerer Herman Miller hæve-sænkebordet Ratio - udarbejdet til enkelte arbejdspladser og større grupperinger.

RATIO - INTUITIVT BORD - artikelbillede

Som altid fokuserer Herman Miller på den sunde ergonomiske arbejdsplads, hvor den enkelte har bedst mulige forhold til at bevæge sig og intuitivt finde frem til den optimale arbejdsstilling. Hæve-sænke skrivebordet Ratio tilskynder således brugerne til at flytte og ændre deres kropsholdning i løbet af arbejdsdagen. 

Bordet fås med to slags elektronisk højdeindstilling; manuel højdejustering samt programmerbar pre-set til brug ved tildelte skriveborde. Derved kan højden på bordet justere til den individuelle ved blot et tryk på en knap.Ratio kan specificeres som enkelt skrivebord eller i ubegrænsede klynger. Med sine rene linjer og lette design er Ratio designet til at passe som enkelt skrivebord eller i ubegrænsede klynger.

Med sine rene linjer og lette design er Ratio designet til at passe ind i det moderne kontorlandskab. Et stort udvalg af materiale og farver giver mulighed for et design der matcher resten af virksomheden og dens DNA.RATIO - INTUITIVT BORD - artikelbillede

Andre artikler

WORK WORK WORK

INTERSTUDIO

WORK WORK WORK

3 arbejdspladser, 3 prisklasser...

CHANGE MANAGEMENT

USM

CHANGE MANAGEMENT

Forandringsvillighed er i dag nøglen til succes i vores mere og mere dynamiske, komplekse og interna...

LIVING OFFICE

Herman Miller

LIVING OFFICE

A Place for Every Purpose, A Purpose for Every Place...