RATIO - INTUITIVT BORD

Herman Miller

RATIO - INTUITIVT BORD

Amerikanske Herman Miller er verdenskendt for sin serie af Work Performance Chairs. Nu lancerer Herman Miller hæve-sænkebordet Ratio - udarbejdet til enkelte arbejdspladser og større grupperinger.

RATIO - INTUITIVT BORD - artikelbillede

Som altid fokuserer Herman Miller på den sunde ergonomiske arbejdsplads, hvor den enkelte har bedst mulige forhold til at bevæge sig og intuitivt finde frem til den optimale arbejdsstilling. Hæve-sænke skrivebordet Ratio tilskynder således brugerne til at flytte og ændre deres kropsholdning i løbet af arbejdsdagen. 

Bordet fås med to slags elektronisk højdeindstilling; manuel højdejustering samt programmerbar pre-set til brug ved tildelte skriveborde. Derved kan højden på bordet justere til den individuelle ved blot et tryk på en knap.



Ratio kan specificeres som enkelt skrivebord eller i ubegrænsede klynger. Med sine rene linjer og lette design er Ratio designet til at passe som enkelt skrivebord eller i ubegrænsede klynger.

Med sine rene linjer og lette design er Ratio designet til at passe ind i det moderne kontorlandskab. Et stort udvalg af materiale og farver giver mulighed for et design der matcher resten af virksomheden og dens DNA.



RATIO - INTUITIVT BORD - artikelbillede

Andre artikler

Make it yours!

USM

Make it yours!

Med et design ikon inden for opbevaring...

SMART WORKING

INTERSTUDIO Business

SMART WORKING

INTERSTUDIO Business er et indretningshus med mere end 40 års erfaring med indretning af miljøer til...

WORK WORK WORK

INTERSTUDIO Business

WORK WORK WORK

3 arbejdspladser, 3 prisklasser...