CHANGE MANAGEMENT

USM

CHANGE MANAGEMENT

Forandringsvillighed er i dag nøglen til succes i vores mere og mere dynamiske, komplekse og internationale liv. Det sig være både privat og på arbejde.

CHANGE MANAGEMENT - artikelbillede

Vores arbejdsmiljøer er sjældent fastlåste mange måneder af gangen førend en ny måde at gribe det an på indtræder. Og i vores indretning arbejdes hele tiden med nye principper, tekniske hjælpemidler og tekstiltendenser. 

Det er spændende, progressivt og kræver en stor grad af fleksibilitet. Netop dette er en nøglefaktor i USM Hallers opbevaringssystem.  USM Haller har nu gennem 50 år stået for produktion og udvikling af deres opbevaringsmodulsystem, som er af den højeste kvalitet af materialer, schweizisk produceret i et tidløst design.

Systemet består af et utal af kombinationsmuligheder i farver, glas, åbne, lukkede moduller, indretning med og uden arkiv bakker og vi kunne blive ved.

Alt kan tilrettes og vælges i forhold til netop din virksomheds behov.

Vores indretningskonsulenter rådgiver dig gerne i den optimale løsning her og nu, tegner modulerne op for dig og anviser hvorledes du kan bygge videre på det.

Med USM Haller kan du ikke vælge forkert – for du kan altid lave om, bygge videre og tilpasse i forhold til dit her og nu behov. Bliv inspireret af de mange muligheder her – og husk dette er blot nogle eksempler, mulighederne er uendelige!

CHANGE MANAGEMENT - artikelbillede

Andre artikler

LOUNGE LIVING

Herman Miller

LOUNGE LIVING

En ”blød” nyhed fra den amerikanske ikon design virksomhed Herman Miller....

RATIO - INTUITIVT BORD

Herman Miller

RATIO - INTUITIVT BORD

Amerikanske Herman Miller er verdenskendt for sin serie af Work Performance Chairs. Nu lancerer Herm...

Franco Cassina om MDF Italia

MDF Italia

Franco Cassina om MDF Italia

Rigtig mange kender navnet Cassina men kender du også historien bag?...