CHANGE MANAGEMENT

USM

CHANGE MANAGEMENT

Forandringsvillighed er i dag nøglen til succes i vores mere og mere dynamiske, komplekse og internationale liv. Det sig være både privat og på arbejde.

CHANGE MANAGEMENT - artikelbillede

Vores arbejdsmiljøer er sjældent fastlåste mange måneder af gangen førend en ny måde at gribe det an på indtræder. Og i vores indretning arbejdes hele tiden med nye principper, tekniske hjælpemidler og tekstiltendenser. 

Det er spændende, progressivt og kræver en stor grad af fleksibilitet. Netop dette er en nøglefaktor i USM Hallers opbevaringssystem.  USM Haller har nu gennem 50 år stået for produktion og udvikling af deres opbevaringsmodulsystem, som er af den højeste kvalitet af materialer, schweizisk produceret i et tidløst design.

Systemet består af et utal af kombinationsmuligheder i farver, glas, åbne, lukkede moduller, indretning med og uden arkiv bakker og vi kunne blive ved.

Alt kan tilrettes og vælges i forhold til netop din virksomheds behov.

Vores indretningskonsulenter rådgiver dig gerne i den optimale løsning her og nu, tegner modulerne op for dig og anviser hvorledes du kan bygge videre på det.

Med USM Haller kan du ikke vælge forkert – for du kan altid lave om, bygge videre og tilpasse i forhold til dit her og nu behov. Bliv inspireret af de mange muligheder her – og husk dette er blot nogle eksempler, mulighederne er uendelige!

CHANGE MANAGEMENT - artikelbillede

Andre artikler

THE STORY RETOLD

Herman Miller

THE STORY RETOLD

Herman Miller’s Remastered Aeron Chair er nu i Danmark ...

WORK WORK WORK

INTERSTUDIO Business

WORK WORK WORK

3 arbejdspladser, 3 prisklasser...

SMART WORKING

INTERSTUDIO Business

SMART WORKING

INTERSTUDIO Business er et indretningshus med mere end 40 års erfaring med indretning af miljøer til...