CLOSET & WALK-IN SALE

Molteni&C

CLOSET & WALK-IN SALE

INTERSTUDIO Home tilbyder dig 15% rabat på alle slags garderobe- & skabsløsninger fra italienske Molteni&C ved bestilling inden den 23. oktober.

Kunsten at holde orden i garderoben, den har italienske Molteni&C specialiseret sig i. Deres forunderlige praktiske og smukke løsninger er lavet i skalerbare varianter. Garderoberne kan således imødekomme flere budget størrelser som detalje fokus. Resultatet er for alle signifikante løsninger lavet til dig.

Således kan vi arbejde med skabsløsninger til alle hjemmets rum lige fra entré, til soveværelse, walk-in, børneværelse og gangarealer. Og løsningen kan enten understrege indretningen eller forsvinde ind i vægpartierne.CLOSET & WALK-IN SALE - artikelbillede
CLOSET & WALK-IN SALE - artikelbillede

Vi kan vejlede og rådgive dig med at udarbejde de optimale skabsløsninger til dit hjem både ifht. design, funktion og ikke mindst budget. Vi tager gerne en helt uforpligtende garderobesnak.

Besøg vores showroom på første sal i Galleri K og se nogle af mulighederne. Her byder vi på en kop kaffe og en indledende snak om dine ønsker og behov.

CLOSET & WALK-IN SALE - artikelbillede

Andre artikler

CARPET KARMA

Molteni&C

CARPET KARMA

Fuldend indretningen med et smukt tæppe. Patricia Urquiola har sammen med Molteni&C skabt en serie a...

Dining in style

INTERSTUDIO Home

Dining in style

Sæt stemningen i dit spise arrangement ...

ULTIMATIV PERFEKTION

Molteni&C

ULTIMATIV PERFEKTION

INTERSTUDIO præsenterer italienske Molteni&C med deres garderobe kollektion både til walk-in gardero...