CLOSET & WALK-IN SALE

Molteni&C

CLOSET & WALK-IN SALE

INTERSTUDIO Home tilbyder dig 15% rabat på alle slags garderobe- & skabsløsninger fra italienske Molteni&C ved bestilling inden den 23. oktober.

Kunsten at holde orden i garderoben, den har italienske Molteni&C specialiseret sig i. Deres forunderlige praktiske og smukke løsninger er lavet i skalerbare varianter. Garderoberne kan således imødekomme flere budget størrelser som detalje fokus. Resultatet er for alle signifikante løsninger lavet til dig.

Således kan vi arbejde med skabsløsninger til alle hjemmets rum lige fra entré, til soveværelse, walk-in, børneværelse og gangarealer. Og løsningen kan enten understrege indretningen eller forsvinde ind i vægpartierne.CLOSET & WALK-IN SALE - artikelbillede
CLOSET & WALK-IN SALE - artikelbillede

Vi kan vejlede og rådgive dig med at udarbejde de optimale skabsløsninger til dit hjem både ifht. design, funktion og ikke mindst budget. Vi tager gerne en helt uforpligtende garderobesnak.

Besøg vores showroom på første sal i Galleri K og se nogle af mulighederne. Her byder vi på en kop kaffe og en indledende snak om dine ønsker og behov.

CLOSET & WALK-IN SALE - artikelbillede

Andre artikler

LUKSUS TIL SPECIALPRIS

ARMANI/Dada

LUKSUS TIL SPECIALPRIS

Ikke et hverdagstilbud og ej heller et hver mands køkken. Vores sublime Armani/Dada Slide udstilling...

DADA

Dada

DADA

Italiens absolutte darling inden for køkkener hedder DADA. Et design køkken med 8 serier. Kun hos IN...

BE INSPIRED

INTERSTUDIO Home

BE INSPIRED

Du har en ide til en ny indretning af din stue, du står og skal til at flytte og har masser af tanke...