INTERSTUDIO søger

INTERSTUDIO Home

INTERSTUDIO søger

Indretningskonsulent/Sælger til INTERSTUDIO Home

Hos INTERSTUDIO er vi dedikerede design lovers.

Vi anerkender unikt og eksklusivt design, hvor kvaliteten er udsøgt. Og netop derfor er vores designer friends blandt de mest attraktive i verden.

Til vores team af kompetente indretningskonsulenter søger vi nu en kollega. Vi forventer, at du har indgående erfaring fra en lignende stilling, hvad enten det er fra ansættelse eller som selvstændig. Du har således gennem en årrække rådgivet kunder med indretning af deres private boliger. 

Din fornemmeste opgave vil være at levere vores kunder den optimale løsning i forhold til briefing med den bedst tænkelige kundeservice gennem hele processen.

Som person er du god til at lytte og samarbejde med både kunder og kolleger. Endvidere er du resultat- og procesorienteret samt vant til at skabe salg.

Send din ansøgning med CV og foto til CEO Annette Mønsted på am@interstudio.dk. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Tiltrædelse snarest.

INTERSTUDIO repræsenterer møbel brands som Herman Miller, MDF Italia, Molteni&C, USM Haller med flere. Gulve fra Bolon. Garderober fra Molteni&C. Og køkkener fra de to italienske køkken brands Dada og Armani/Dada.

INTERSTUDIO Home har i dag et raffineret og kosmopolitisk showroom i Galleri K på første sal med en forunderlig fornemmelse af at være i Milano, i midten af København!


Andre artikler

Make it yours!

USM

Make it yours!

Det er mantraet bag designbrandet USM Hallers ikoniske opbevaringssystem...

ULTIMATIV PERFEKTION

Molteni&C

ULTIMATIV PERFEKTION

INTERSTUDIO præsenterer italienske Molteni&C med deres garderobe kollektion både til walk-in gardero...

DADA

Dada

DADA

Italiens absolutte darling inden for køkkener hedder DADA. Et design køkken med 7 serier. Kun hos I...