book rådgivning

book rådgivning - page_GlissMaster-Skin-molteni2406.jpg

INTERSTUDIO Home - Cosmopolitan living

Vores Home afdeling er til dig som ønsker en bolig med præg af internationalt design. Vi byder dig altid velkommen til en inspirerende oplevelse enten på vores site eller i vores store showroom i København. Vores professionelle indretningskonsulenter er klar til at give dig inspiration og rådgivning. Vores største tilfredsstillelse er at kunne bidrage til netop din helt personlige indretning.

Vi kører endvidere gerne ud og giver dig rådgivning i dit hjem. Prisen er kr. 795 inkl. moms pr. time i dit hjem, som naturligvis bliver fratrukket fakturaen ved køb hos INTERSTUDIO for over kr. 15.000.


Indretningskonsulent Lisbeth Mattisson
Lisbeth er den perfekte sparring for dig, der ønsker lige det ekstra som kan være svært at finde frem til. Med et unikt øje for internationalt design og tendenser er Lisbeths rådgivning altid ladet med inspirerende og bidragende energi. Kombineret med et let og ubesværet serviceniveau.

Email lm@interstudio.dk
Tel. +45 4191 8593

Indretningskonsulent Kirsten Krøjer 
Kirsten har en mangeårig erfaring med indretning både i ind- og udland, og således vandt til ubesværet at håndtere såvel små som de helt store indretningsopgaver. Kirsten fokus er altid på den enkelte og deres hjem således at ønsker og behov går hånd-i-hånd.

Email kka@interstudio.dk
Tel. +45 4191 8591

Arkitekt/Køkken Christine Høeg Mikkelsen
Christine har stor erfaring i at rådgive indenfor design køkkener. Du vil som kunde opleve at blive guidet med stor indlevelse og behovsforståelse såvel i forhold til design, funktion som budget. 

Arkitekt/Køkken Christine Høeg Mikkelsen
Email chm@interstudio.dk
Tel. +45 2081 7207