Herman Miller

Green design

Herman Miller’s kontor- og mødestole er verdenskendt for såvel deres ergonomiske præstationer og vindende design. Særligt ikonet Aeron Chair kender rigtig mange. Men serien af kontor- og mødestole indeholder ikke blot mange flere modeller og varianter, men har også en særdeles stærk bæredygtig profil.

Således arbejder Herman Miller målrettet på at være: Resource Smart, Eco-inspired & Community Driven.

Vælger du kontorstole fra Herman Miller får du et miljøbevidst valg, da stolene har certificeringer som Cradle to Cradle CertifiedCM og GREENGUARD® Certified samt en høj genanvendelsesprocent.

Vælg mellem Aeron, Cosm, Mirra2, Sayl, Setu & Embody. For hver stol er der mange muligheder. Sammensæt lige til den enkeltes ønsker for at imødekomme behov og pris.

Har du et større projekt indeholdende flere stole, så forespørg os endelig om projektpris på opgaven.

Er du interesseret i at høre mere? Har du brug for nogle yderligere data? Eller vil du gerne komme ind og se på nogle af stolene i vores showroom. Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED