Kurv

Ingen varer i kurven.

Same design & comfort. Now more sustainable.

Hele Herman Miller’s Aeron Chair serie, herunder den nye farve Onyx Ultra Matte, vil sammen med øvrige Herman Miller produkt- og emballageløsninger inkorporere Ocean Bound Plastic. Opdateringerne er en del af Herman Miller’s medlemskab af NextWave Plastics, og virksomhedens løbende engagement i bæredygtighed. Herman Miller’s langsigtede mål er inden 2030 at øge genanvendt indhold til mindst 50 procent, herunder brug af Ocean Bound Plastic på tværs af alt materiale.

Aeron Chair er den nyeste i en voksende liste over produkter, som Herman Miller har re-designet ved hjælp af Ocean Bound Plastic. Indsatsen omfatter også dele af den nyligt lancerede OE1 Workplace Collection, Sayl Chair serien, diverse accessories bakker og den seneste tekstilkollektion, Revenio, der er fremstillet af 100 procent genbrugsmaterialer og indeholder en biologisk nedbrydelig polyester.

Herman Miller reducerer også sit fodaftryk ved at tilføje Ocean Bound Plastic i returforsendelseskasser, der sender siddedele til og fra leverandører og polyposer, der bruges til at beskytte produkterne under transport.

Ocean Bound Plastic er plastmateriale, der endnu ikke er endt i havet, og findes inden for 50 kilometer fra en kystlinje i områder med manglende infrastruktur for affaldshåndtering. Eksempler på Ocean Bound Plastic kan være alt fra plastflasker til fiskeredskaber.

Ved at integrere Ocean Bound Plastic i ovenstående produkter og emballageløsninger anslår Herman Miller årligt at aflede op til 234 ton plast fra havet, hvilket svarer til at forhindre tæt på 400.000 mælkeplastbeholdere eller op til 23 millioner plastflasker årligt i at ende i havet.

INTERSTUDIO repræsenterer Herman Miller i Danmark og i showroomet i København kan man i dag se og prøve hele Aeron Chair serien i dens 3 størrelser og nuværende 3 farver Mineral, Carbon og Graphite.

Den nye farve Onyx Ultra Matte farven forventes klar til bestilling i løbet af efteråret men kan i forbindelse med ”3 Days of Design” dagene som pre-view ses hos INTERSTUDIO; torsdag 16. & fredag 17. september kl. 08:30-17:30 og lørdag 18. september kl. 10:00-16:00.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED