Herman Miller

Meet Cosm

Sid i Cosm, og du glemmer helt, at du sidder i en stol. Det sofistikerede ergonomiske design reagerer straks på din krop, dine bevægelser og ikke mindst din kropsholdning – alt sammen med en naturlig balanceret støtte. Men døm selv. Cosm er landet i showroomet hos INTERSTUDIO Business.

Herman Miller har udviklet en stol der imødekommer enhver Facility Manager’s drøm; Cosm Chair. En banebrydende kontor- og mødestol med et responsivt og intuitivt design der optimerer brugerens siddekomfort til enhver tid. Cosm stolen kræver på intet tidspunkt indstillinger for at kunne tilpasse sig til kropsstørrelse, position og holdning. Eneste man skal, er at justere højden på stolen, resten sørger Cosm automatisk for. Således bliver Herman Miller Cosm Chair i vores moderne kontorlandskab en væsentlig stol som ikke behøves nogen særdedikation til udpegede medarbejdere. Altid klar til brug, altid klar til næste bruger!

Book tid til en god kop kaffe og gennemgang af denne exceptionelle Performance Work Chair.

Meet Cosm.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED