Herman Miller

Tiltræk de bedste

Virksomheder i dag kæmper alle om de bedste medarbejdere. Næsten uanset branche er den enkelte medarbejder afgørende for den samlede performance. Og således er flere konkurrenceparametre trådt i kraft for at tiltrække de bedste. Deriblandt indretningen.

Det kan måske lyde lige lovligt friskt at sige, når man nu står for salg og rådgivning af møbler og indretning. Men ikke desto mindre sandt. Udviklingen i teknologien, nye ledelsesprincipper og ændrede organisationsstrategier gør alt sammen at enhver virksomheds kontorindretning får en væsentlig større rolle end tidligere. Det er blevet en konkurrenceparameter i udviklingen af de bedste arbejdsmiljøer og tiltrækningen af de bedste medarbejdere.

Indretningen er en del af arbejdsprocesserne i virksomhederne. Hvorledes indretter vi, så vi imødekommer behovene? Ikke bare rent praktisk indenfor afdelinger og teams men også tværfagligt. Således kommer indretningen til at række længere ind i virksomhedens kultur og dermed blive værdiskabende. Der fokuseres på hvordan den dialogbaserede udvikling skabes, hvordan vi videns udveksler, hvorledes vi holdes motiverede, ja det griber helt ind i den enkelte medarbejders velfærd og kan endog påvirke antallet af sygedage.

Alt dette har amerikanske Herman Miller på internationalt plan beskæftiget sig med i mange år.  Herman Miller var blandt de første til at indrette kontorer efter deres princip Living Office. En indretningsfilosofi som imødekommer de mange forskellige arbejdsprocesser i en virksomhed herunder de enkelte medarbejderprofiler. Således analyserer Herman Miller kontinuerligt de forskellige behov, som opstår i forbindelse med ændrede organisationsprincipper og teknologiske udviklinger – og benytter undersøgelserne til at udvikle møbler, der kan imødekomme virksomhedernes gældende behov.

INTERSTUDIO Business er specialister i Living Office indretningsprincippet og rådgiver jer gerne omkring dette. Kom forbi til at uforpligtende møde med en af vores indretningsarkitekter og bliv klogere på jeres muligheder. Eller lad os vide om vi skal kigge forbi Jer for en Living Office snak.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED