Introducing Lino Chair

På den netop afviklede Stockholm Furniture Fair præsenterede Herman Miller deres sidste nye kontorstol Lino Chair. Som altid fra Herman Miller en kontorstol til den kvalitetsbevidste bruger, der både søger design og komfort. Hertil skal så tillægges en særdeles konkurrencestærk prissætning, som gør Lino Chair til en af markedets mest attraktive valg.

Lino bygger på Herman Millers mere end 50 års brancheførende forskning og design. Således besidder Lino Chair samme DNA som de øvrige Herman Miller stole som fx Aeron, Cosm og Sayl. Den er produceret med Herman Miller’s højeste kvalitetsstandarder samt nøje konstrueret og testet. Et fokus på detaljer som også fremgår af Lino Chair’s minimale miljøpåvirkning. Lino understøttes desuden af 12-års garanti på selve stolen og 5-års garanti på tekstilet.
Design selv din Lino Chair; vælg mellem sort eller mineralfarvet ramme, seks forskellige rygfarver og en lang række sæde polstermuligheder. Få basen i enten en matchende farve til rammen, eller for et mere elegant look, vælg poleret aluminium.

Er du interesseret i at høre mere? Har du brug for nogle yderligere data? Kunne du tænke dig at få en projektpris på Lino Chair. Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED