Lago Design

Vi mødes i køkkenet

En kop kaffe, en hurtig dialog, interaktion med kollegaer, du kender det selv. Er jeres the/kaffe køkken optimalt? Få mere viden og inspiration til det optimale the/kaffe køkken til jeres virksomhed.

Hos INTERSTUDIO Business arbejder vi med begrebet Living Office, hvor indretningen er langt mere end bare møbler. Filosofien beskæftiger sig med hvorledes I som virksomhed kan skabe og tiltrække de mest attraktive medarbejdere, opnå et udviklende og effektivt arbejdsmiljø og understøtte virksomhedens DNA.

Når vi indretter efter Living Office princippet indtager the/kaffe køkkenet ofte en central rolle og med flere funktioner indarbejdet. Køkkenet som the/kaffekøkken har eksisteret i mange år hos virksomheder, men som ofte gemt væk i en niche, bagerst i lokalet. Den tid er nu forbi og det nye er at køkkenet aktivt planlægges ind i kontorindretningen.

Køkkenet er en væsentlig taktisk del af planen om dialogbaseret samarbejde på tværs af fagområder og teams. Så i stigende grad indrettes køkkenet så det ikke blot handler om kaffe og the, men også om andre funktioner som tænkes ind i køkkenopbevaringen for at få medarbejderne til området.

Visuelt har køkkenet også indtaget sin egen plads og er ikke længere bestående af hvide standard elementer. Hos INTERSTUDIO Business arbejder vi som eksklusiv forhandler med Lago Design. Et køkken mærke med køkkener der adskiller sig fra de eksisterende ved at lege med materialer som lakerede overflader i matt og glossy, Wildwood oak og MadeTerraneo med små håndmalede keramik.

Del dine tanker om køkkenet i din virksomhed med vores indretningsarkitekter og få inspiration til nye tanker. INTERSTUDIO Business tegner gerne et Lago Design køkken til din virksomhed.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED