Kurv

Ingen varer i kurven.

Møde- & telefonbokse

Flexrum til såvel stillearbejdspladser, mødeaktivitet, den hurtige telefonsamtale mv. Aldrig har det været nemmere at skabe disse rum. Anvend de højteknologiske møde- & telefonbokse fra Hush serien, hvor alt fra akustik, ventilation og elinstallationer er integreret.

Laves såvel med integrerede møbler eller tomme med mulighed for helt eget og fleksibelt møbelvalg. Alle boksene kan til hver en tid flyttes rundt, hvorfor indretningen altid er til revision efter behov. Således undgås helt omkostningstunge og statiske lokaleløsninger.

Vælg mellem varianterne: HushPhone til telefonsamtalen, HushWork til fordybelse/stillezone, HushMeetOpen til det uformelle møde, HushMeet til det formelle møde og HushMeetLarge som en udvidet variant der kan laves i flere størrelser.

Fås med ramme i enten hvid eller antracit. Interiør i et bredt udvalg af tekstiler i både kvalitet og farver, herunder tekstiler med bakteriehæmmende effekt.

Kom ind til INTERSTUDIO Business i showroomet i København og se nærmere på modellerne. Vi servicerer dig gerne til at finde den ideelle løsning til netop din virksomhed. Velkommen.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED