INTERSTUDIO Business

Vitra & Hay hos INTERSTUDIO

Det bliver i familien.

INTERSTUDIO har gennem en årrække været agent for amerikanske Herman Miller i Danmark. Det hele startede med den ikoniske Aeron Chair, efterfulgt af flere andre succeser som f.eks. den prisattraktive Sayl Chair og den nyeste i rækken af Performance Work Chairs, nemlig Cosm. Det nu over 100 år gamle mærke Herman Miller har internationalt arbejdet med designere som George Nelson og Charles og Ray Eames. Deraf relationen til Vitra, som i USA er under samme firma men i Europa adskilt. Det bliver dog i familien …

Hos INTERSTUDIO Business er vi glade for at være udvalgt som Vitra forhandler. Vi har gennem de seneste par år således lavet adskillige indretninger med Vitra.

Ganske nyligt blev så også Hay en del af Herman Miller familien, da de solgte en væsentlig andel af virksomheden til Herman Miller. Sammen med Herman Miller står Hay nu over for sit amerikanske eventyr for at indtage dette store marked. Og samtidig fik INTERSTUDIO Business fornøjelsen af at blive forhandler af Hay i Danmark. Og vi har allerede lavet flere indretninger med nogle af de allernyeste Hay designs. Det bliver i familien …

Så husk, næste gang du har en kontorindretning. Så er INTERSTUDIO Business klar til at assistere med det optimale indretningsmiljø med en række design mærker. Vi glæder os til at servicere dig.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED