Dada

Dada

Italiens absolutte darling inden for køkkener hedder DADA. Et design køkken med 8 serier. Kun hos INTERSTUDIO.

Molteni S.p.A. har siden 1979 været andet end møbeldesign, da firmaet overtog det ligeså prestigefyldte italienske køkkenfirma Dada. Dada er i Italien af højeste attraktion og står som det ultimative i kvalitet.

Dada er udover høj kvalitet, design med funktionalitet. En række af Dada’s løsninger er patenteret og imødekommer enhver entusiast for detaljer. Kort sagt, du finder ikke lignende. Udtrykket varieres gennem de 8 serier: Banco, Hi-Line 6, InDada, Prime, Tivali, Trim, Vela og VVD.

Inden for hver af serierne, kan du vælge mellem et utal af materialer, så dit køkken bliver netop dit. Desuden er detaljen og interiør i fokus, hvor igen valgmulighederne er mange. Og som et sidste krydderi kan du i Dada finde flere accessories til at understrege dit køkkendesign.

Designer Vincent Van Duysen har med det nye Dada VVD køkken arbejdet med kontrasten mellem slanke sider og gennemgående tykke stenbordplader med integreret vask.

Skiftende materialer som natursten, forskellige træsorter, børstet stål samt lakeret finish med samspillet af faste elementer samt hulrum giver køkkenet et dynamisk samt sofistikeret look. En aluminiums bærende ramme giver mulighed for at løfte køkkenet fra gulvet for et lettere look.

I serien er også mulighed for valg af elegante loftenheder og høje slanke glasskabe. Et særdeles arkitektonisk udseende køkken.

Besøg vores showroom på første sal i Galleri K og oplev det helt nye VVD køkken sammen med flere andre løsninger. Velkommen.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED