Kurv

Ingen varer i kurven.

Opdater stuen

Velourpufs, lædersofaer, marmorsofaborde, hvad drømmer du om i din stue? Gør drømmen til virkelighed med enkelte nye ting eller lav den fulde stueindretning helt fra bunden af. Vi hjælper dig gerne.

Hvad er bedre end din sofa? Hos INTERSTUDIO Home elsker vi sofaer, ja også loungestole, og sofaborde, og tæpper til stuen. Vi elsker bare stuen. Vores indretningsarkitekter har særdeles stor erfaring med at indrette stuer.

Lad os inspirere og udfordre dig, give dig ideer du slet ikke havde tænkt over. Det er en skøn proces at indrette din stue. Uanset om det er helt fra bunden med alt hvad stuen fordrer. Eller om det er opdateringer med enkelte elementer. Lige nogle nye puder til sofaen. Et nyt tæppe under sofabordet for at give et nyt frisk look. Stuelamper til at skabe stemningen som du ønsker.

Når vi indretter vores hjem, har vi det med at gøre som vi tidligere har gjort. Det ligger i vores natur. Derfor er det en god ide at få ny boliginspiration. Tag dig tid til at komme ind i vores showroom og se nogle af de mange stuemiljøer vi har indrettet. Her kan du også få mere at vide om mulighederne.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED