Bad

Skal du til at indrette et helt nyt badeværelse eller gæstetoilet? Eller blot opdatere eksisterende med nye badeværelseselementer? Så er det altid en god ide at udfordre dig selv lidt i forhold til de løsninger man umiddelbart påtænker.

Hos INTERSTUDIO Home har vi det italienske badeværelses design Lago Design, som er mestre i at udfordre det gængse. Samtidig med at de holder en smuk balance i rummets æstetik.

Kom ind til vores indretningsarkitekter i vores showroom i Galleri K og få en snak om dine behov og tanker. Medbring gerne inspirationsbilleder, tegninger, billeder af dit nuværende badeværelse, ja stort set alt du har ved hånden der relaterer sig til dit badeværelsesprojekt. Så kan vi give dig ny badrumsinspiration.
Lago Design leger ofte med farver og giver en fantastisk rumfornemmelse. Badeværelset bliver mindre klinisk, mere varmt og føles som en integreret del af hjemmets indretning. Der arbejdes med farverne i badeværelsesindretningen uden at gå på kompromis med det rene helhedsindtryk.

Herudover er Lago Design kendt for sine Wildwood materialer, der får hjemmets badeværelse til at få en spaagtig æstetik. En særdeles smuk og stemnings-givende serie er MadeTerraneo med små håndmalede keramikfliser, som fås i flere forskellige farvepaletter.

Vores indretningsarkitekter guider dig gerne rundt i Lago Designs forunderlige badværelsesunivers.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED