Nyt interior design brand

Forfriskende, fornyende, forrygende.

Italienske Lago Design er indbegrebet af tidløst design med ubegrænsede muligheder. Lago Design leger – med farver, former og materialer. Og dermed opnås den særdeles imødekommende effekt.

Lago Design er både til det private hjem og til kommerciel indretning. Derfor er vi særdeles glade for hos INTERSTUDIO at præsentere Lago Design i både vores INTERSTUDIO Home og INTERSTUDIO Business showrooms.

De mange skønne møbeldesigns fra Lago kan anvendes i alle slags områder i det private hjem med garderobe, stue, spisestue, soveværelse, arbejdsværelse, børneværelse, entre, køkken og bad.

Kom forbi vores showrooms og oplev udvalgte møbler fra Lago Design kollektion. Du vil straks opleve den forfriskende, fornyende og forrygende stemning som Lago Design er indbegrebet af.

Vi byder naturligvis altid på en kop kaffe og viser gerne mere inspiration fra Lago Design. Du er så velkommen til at udfordre os med din nye indretning og vi kvitterer med nye vinkler. Vores indretningsarkitekter er klar til at tage godt imod dig.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED