Kurv

Ingen varer i kurven.

Molteni&C

Beautiful organized

Med skønne garderobe- & skabsløsninger.

Garderoben som område i hjemmet har fået en ny dimension. Fra udelukkende at være en funktionel indretning til opbevaring af vores tøj, sko og tasker til nu i langt højere grad at være en passioneret og æstetisk indretning, der afspejler vores livsstil.

Garderoben er der, hvor du gør dig klar til dagen. Samler tankerne, samler energien og vælger din påklædning for dagens aktiviteter. Garderoben er også der, hvor du afslutter dagen. Gearer ned og fordøjer dagens indtryk.

Molteni&C har kombineret en årelang håndværksmæssig sublim tradition med nogle af de nyeste og mest sofistikerede teknologier, der tilsammen giver et utal af muligheder for at designe din personlige garderobe. Både pladsudnyttelse og præsentation er i fokus. Der skal kunne være plads til alle dine ting og hele eller dele af disse skal kunne præsenteres på en elegant måde.

Molteni&C’s forunderlige, praktiske og smukke løsninger er lavet i skalerbare varianter. Garderoberne kan således imødekomme flere budgetstørrelser som detalje fokus. Resultatet er for alle signifikante løsninger lavet til dig. Og løsninger kan være til alt fra soveværelset, børneværelset, gæsteværelset, gangen til den fulde walk-in.

Kig forbi på første sal i Galleri K i København og få helt uforpligtende en garderobesnak med rådgivning til dig og dine ønsker.

Vi kører også gerne ud og giver dig rådgivning i dit hjem. Prisen er kr. 795 inkl. moms pr. time, som naturligvis bliver fratrukket fakturaen såfremt ordren på opgaven lægges hos INTERSTUDIO.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED