Pierre Jeanneret – Chandigarh Chair

Den ikoniske stol som har fundet vej fra Indien til mange celebritries eksklusive hjem verden over. Og også til flere af Saint Laurent’s nye flagship stores som smukt inventar.

Historien går helt tilbage til 1950’erne, hvor Indien planlagde en ny hovedstad i stedet for Dehli, nemlig Chandigarh. Flere arkitekter blev involveret i projekt både til bygninger og møbler. Det var her den schweiziske arkitekt Pierre Jeanneret udtænkte en teak-og-sukkerrørs stol var et af flere af hans designs. Stolens V-formede ben, hugget af fugtigheds- og bugbestandig Burma-teak af lokale kunsthåndværkere, var robuste. Til den dag i dag produceres stolene stadig flere steder i Indien, dog med forskellige metoder.

Hos INTERSTUDIO har vi valgt Pierre Jeanneret stolene fra Srelle, der har gjort det til sit speciale at håndhæve den originale produktionsteknik. Dermed produceres stolene alle manuelt med fokus på materiale og håndværk. Pris for spisebordstolen ”Office Chair” kr. 9.743 inkl. moms og for loungestolen ”Easy Lounge Chair ”kr. 10.493 inkl. moms. Begge varianter fås i hhv. natur og dark teak, og naturligvis med sæde og ryg håndflettet i sukkerrør.

Oplev Pierre Jeanneret, Chandigarh Chairs hos INTERSTUDIO Home fra marts måned. Velkommen.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED