R-E-C-H-A-R-G-E

og få 20% rabat på garderobeskabe.

Sweet dreams. Genopladning af batterierne. Meditativ stemning. Lækkerhed. Hvordan ser du det ultimative soveværelse? Og ser dit sådan ud? Hos INTERSTUDIO Home kan vi give dig inspiration til at komme tættere på dit drømmesoveværelse.

Vi ved det godt. Vi tilbringer en rigtig stor del af vores liv i soveværelset og vi giver ikke altid soveværelseindretningen den opmærksomhed den fortjener. Det skal der laves om på.
Soveværelset er et leverum på lige fod med alle hjemmets øvrige rum. Måske endda det vigtigste for at kunne opnå velvære i hverdagen. Enten er vi kommet til at putte al for meget ind i soveværelset, der ikke burde være det. Eller det modsatte, så spartansk at det mangler sjæl.
Altså en balanceret indretning i soveværelset er at foretrække.

Selvom vores behov kan være forskellige, har vi alle som oftest brug for opbevaring – til tøj, sko og tasker og mange andre ting. Vores indretningsarkitekter er garderobeeksperter med indgående kendskab til de mange suveræne garderober fra både Molteni&C, Lago Design og USM. Se mere her.

Vi laver naturligvis skabsløsninger til hele hjemmet, alt fra soveværelse, børneværelse, entre mv.

Vi tilbyder 20% rabat ved bestilling af en garderobe inden den 14. oktober. Derfor, book allerede et uforpligtende møde nu og få indblik i løsningsforslag til netop dig. Kontakt Indretningsarkitekt Eva Richter Nissen på telefon 2214 9515 eller email ern@interstudio.dk.

Vi guider dig gerne. Tilbuddet gælder også skabsløsninger til øvrige rum i hjemmet. Velkommen.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED