USM

Make it yours!

Det er mantraet bag designbrandet USM Haller Modular Furniture’s ikoniske opbevaringssystem.

Hos INTERSTUDIO Home kan du, uden at det koster noget, få tegnet det møbel, du ønsker dig. Tidløst design i den allerhøjeste kvalitet og fuldstændigt fleksibelt. USM Haller er opbevaring til alle hjemmets rum og kan laves i adskillige farver og kombinationer. Med og uden glas, låger, hylder. Det er op til dig. Og som noget helt nyt, nu med mulighed for indbygget lys.

Med USM Haller kan du ikke vælge forkert – for du kan altid lave om, bygge videre og tilpasse løbende i forhold til dit behov.
Bliv inspireret af de mange muligheder – og husk dette er blot nogle eksempler, mulighederne er uendelige!

Vores indretningsarkitekter rådgiver dig gerne i den optimale løsning her og nu, tegner modulerne op for dig og anviser hvorledes du kan bygge videre på det.

Vi har naturligvis et stort udvalg af løsninger stående i vores showroom i København, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED