book rådgivning

INTERSTUDIO Home - Cosmopolitan living

Vores Home afdeling er til dig som ønsker en bolig med præg af internationalt design. Vi byder dig altid velkommen til en inspirerende oplevelse enten på vores site eller i vores store showroom i København. Vores professionelle indretningsarkitekter er klar til at give dig inspiration og rådgivning. Vores største tilfredsstillelse er at kunne bidrage til netop din helt personlige indretning.

Vi kører gerne ud og giver dig rådgivning i dit hjem. Prisen er kr. 795 inkl.moms pr. time, som naturligvis bliver fratrukket fakturaen såfremt ordren på opgaven lægges hos INTERSTUDIO.


Indretningsarkitekt Eva Richter Nissen
Måske kender du Eva fra hendes tidligere forretning "Børneværelse med udsigt"? Her har Eva gennem 19 år rådgivet kunder ikke bare med indretning af børneværelset men også hjemmets øvrige rum. Eva er således særdeles kompetent og vant til rådgive dig som kunde gennem hele indretningsprocessen.

Email ern@interstudio.dk
Tel. +45 2214 9515

Arkitekt/Køkken Christine Høeg Mikkelsen
Christine har stor erfaring i at rådgive indenfor design køkkener. Du vil som kunde opleve at blive guidet med stor indlevelse og behovsforståelse såvel i forhold til design, funktion som budget. 

Email chm@interstudio.dk
Tel. +45 2081 7207book rådgivning - page_Fortepiano_07_LR.jpg
book rådgivning - page_Foto Book Raadgivning Business.jpg

INTERSTUDIO Business -  Smart Working

I vores Business afdeling beskæftiger vi os med alle typer af indretninger, det sig være kontormiljøer, mødefaciliteter, kantiner, detailforretninger, showrooms, restauration, hotel og offentlige områder.

Vores indretningsarkitekter har alle adskillige års erfaring med rådgivning og handling af både del- og totalløsninger. Vores tætte samarbejde med vores internationale brands gør det muligt at indfri netop din virksomheds indretningsbehov. Og vi tilstræber altid at give den bedste service med den mest omhyggelige rådgivning. Alt sammen med en god dialog oplevelse undervejs.

Key Account & Collection Manager Kåre Haslund
Manden der bragte det amerikanske brand Herman Miller til Danmark og var med til at manifistere designikonet blandt kontorstole Aeron modellen. Endvidere introducerede Kåre også Danmark til det arkitektoniske og modulærbare kontorsystem fra Schweiz - USM Haller, som til stadig er et af de mest attraktive brands i moderne virksomhedsindretning. Udover at være ansvarlig for INTERSTUDIOs internationale brand portefølje rådgiver Kåre virksomheder i deres indretningsbehov.

Email kh@interstudio.dk
Tel.  +45 4054 9510

Indretningsarkitekt Lene Aaboe Jensen
Et internationalt perspektiv og en enestående designforståelse gør Lene til at attraktiv rådgiver og sparringspartner. Kombineret med sin mangeårige erfaring og arbejde med INTERSTUDIOs internationale kollektion får du som virksomhed en garanteret professionel optimal rådgivning.

Email laa@interstudio.dk
Tel.  +45 2026 4335

Business Development Mads Bødker
Med en baggrund fra ejendomsmæglerbranchen og 10 år som professionel sportsmand og på det danske ishockeylandshold, er Mads en udpræget team player. Som kunde vil du derfor opleve en stor grad af indlevelse og kompetent projektstyring.

Email mb@interstudio.dk
Tel. +45 4191 8593