LIVING OFFICE

Herman Miller

LIVING OFFICE

A Place for Every Purpose, A Purpose for Every Place

LIVING OFFICE - artikelbillede

Den anerkendte amerikanske designvirksomhed Herman Miller har gennem en årrække arbejdet med deres forskningsbaserede teorier omkring Living Office. De store undersøgelser skaber tilsammen baggrunden for de designs, som Herman Miller tilbyder. Intet er således tilfældigt men nøje afstemt med et givent formål for øje.

Overordnet er Living Office et særdeles værdiskabende værktøj for den enkelte virksomhed. Her tænkes nemlig både i helheder som fragmenterede områder. Ved at anvende Living Office opnås en forståelse af mennesker og deres arbejde; hvad oplever vi rent faktisk og hvad motiverer os.

Fra de kreative arbejdsformer til de mere standardiserede processer, arbejde i dag er mere varieret end nogensinde før, så bør vores kontorer ikke også være mere varierede? I Living Office indretningen, kan folk vælge mellem en række af rum, der bedre støtter deres aktiviteter, styrker deres samarbejde og relation til kolleger, og hjælper med at opfylde specifikke formål. Alt sammen udført i en indretning, der entydigt udtrykker kulturen i organisationen.

Vi går gerne i en dialog omkring netop din virksomheds muligheder og begrænsninger for at opnå den bedst mulige indretning. Book gerne et helt uforpligtende møde men en af vores indretningskonsulenter.

LIVING OFFICE - artikelbillede

Andre artikler

SMART WORKING

INTERSTUDIO Business

SMART WORKING

INTERSTUDIO Business er et indretningshus med mere end 40 års erfaring med indretning af miljøer til...

Make it yours!

USM

Make it yours!

Med et design ikon inden for opbevaring...

THE STORY RETOLD

Herman Miller

THE STORY RETOLD

Herman Miller’s Remastered Aeron Chair er nu i Danmark ...