THE STORY RETOLD

Herman Miller

THE STORY RETOLD

Herman Miller’s Remastered Aeron Chair er nu i Danmark

THE STORY RETOLD - artikelbillede

Hvordan har Herman Miller kunne forbedre en af de mest ikoniske og elskede stole i verden? De bragte Don Chadwick og Bill Stumpf sammen og resultatet blev ikke bare en genskabt eller redesignet udgave af Aeron Chair men en Remastered Aeron Chair, der er stærkere, med smartere materialer, bedre justeringsmuligheder, nye finishes og med en sundere og optimeret siddekomfort.

Siden Aeron debuterede i 1994, har Herman Miller lært meget mere om, hvordan man bedst kan støtte folk i de varierede stillinger, de indtager gennem hele arbejdsdagen. Med den nye stol integrerede Herman Miller to årtier af teknologiske og ergonomiske forbedringer for at forbedre det sundhedspositive design og udvide rækkevidden af cross-performance muligheder. Med opdateringer, der omfatter en mere raffineret vippemekanisme, justerbar PostureFit SL og 8Z Pellicle-suspension, udfører den nye Aeron smartere end nogensinde før sin support gennem dagen og optimere din performance.

Kom forbi vores showroom i København for en gennemgang af stolen. Du er altid velkommen på Kristen Bernikows Gade 6, 1. sal mandag-torsdag kl. 08:30-16:30 og fredag kl. 08:30-16:00 – eller book et møde hos

Mads Bødker
Indretningskonsulent
Mobil: +45 4191 8593
Email: mb@interstudio.dk

Lene Aaboe Jensen
Indretningsarkitekt
Mobil: +45 2026 4335
Email: laa@interstudio.dk

Kåre Haslund
Key Account & Collection Manager
Mobil: +45 4054 9510
Email: kh@interstudio.d

THE STORY RETOLD - artikelbillede
THE STORY RETOLD - artikelbillede

Andre artikler

Tiltræk de bedste

INTERSTUDIO Business

Tiltræk de bedste

Er dit arbejdsmiljø værdiskabende?...

SPRING SALE

INTERSTUDIO Business

SPRING SALE

Forårsfriske design tilbud til kontoret....

WORK WORK WORK

INTERSTUDIO Business

WORK WORK WORK

3 arbejdspladser, 3 prisklasser...