SMART WORKING

INTERSTUDIO Business

SMART WORKING

INTERSTUDIO Business er et indretningshus med mere end 40 års erfaring med indretning af miljøer til det professionelle segment.

Vores kompetence er unik, idet vi varetager nogle af markedets mest attraktive agenturer såsom amerikanske Herman Miller, svenske Bolon og SA Möbler, schweiziske USM Haller, italienske MDF Italia, Molteni&C og Dada. 

SMART WORKING - artikelbillede

Vores tætte samarbejde med de store internationale mærker gør, at vi hele tiden er på forkant med produktudviklingen og tidens tendenser. Vi er i dybden på produkterne og ved hvad vi taler om. Vi er kort sagt, i et særdeles udviklende spændingsfelt for dig som kunde og er dermed med til at sikre en langsigtet attraktiv løsning.

Vores indretningskonsulenter har alle adskillige års erfaring med rådgivning og handling af både del- og totalløsninger. Vi beskæftiger os med indretning af alle typer virksomheder, det sig være kontormiljøer, showrooms, hotel og restauration – hvor vi kan bidrage med løsninger til alle kategorier af rum og områder.


Således er vi vant til at rådgive og være med i de mange stadier af en indretningsopgave. Vi varetager opgaver såvel direkte med slutbrugeren som med de enkeltes rådgivere, det sig være arkitekter, bygherrer og entreprenører.

Fokus for os er at give den bedste service med den mest omhyggelige rådgivning. Alt sammen med en god dialog oplevelse undervejs. Vi sørger for at stille de relevante spørgsmål på det rigtige tidspunkt, så vi sikrer os den mest optimale løsning i såvel design og funktionalitet som budget. SMART WORKING - artikelbillede
SMART WORKING - artikelbillede

Vi deltager naturligvis også i hele planlægningen af logistikken og følger kunden helt til dørs med selve levering og montering af indretningen. Efterfølgende sørger vi for en tæt dialog for at sikre, at alt er i orden og at eventuelle opståede behov bliver dækket og løst.

Vores ambition er at gøre dig tilfreds som kunde. Du er altid velkommen til at booke et helt uforpligtende møde med en af vores indretningskonsulenter ude i vores showroom. Her kan I sammen spore Jer ind på et eventuelt samarbejde og aftale videre derfra. Vi kommer naturligvis også gerne ud til dig og gennemgår samarbejdsmuligheder. Det er op til dig.

Andre artikler

WORK WORK WORK

INTERSTUDIO Business

WORK WORK WORK

3 arbejdspladser, 3 prisklasser...

REFERENCER

INTERSTUDIO Business

REFERENCER

Se et udvalg af vores referencer...

Tiltræk de bedste

INTERSTUDIO Business

Tiltræk de bedste

Er dit arbejdsmiljø værdiskabende?...