THE STORY RETOLD

2017-11-07

THE STORY RETOLD

Herman Miller’s Remastered Aeron Chair er nu i Danmark

Hvordan har Herman Miller kunne forbedre en af de mest ikoniske og elskede stole i verden? De bragte Don Chadwick og Bill Stumpf sammen og resultatet blev ikke bare en genskabt eller redesignet udgave af Aeron Chair men en Remastered Aeron Chair, der er stærkere, med smartere materialer, bedre justeringsmuligheder, nye finishes og med en sundere og optimeret siddekomfort.

Siden Aeron debuterede i 1994, har Herman Miller lært meget mere om, hvordan man bedst kan støtte folk i de varierede stillinger, de indtager gennem hele arbejdsdagen. Med den nye stol integrerede Herman Miller to årtier af teknologiske og ergonomiske forbedringer for at forbedre det sundhedspositive design og udvide rækkevidden af cross-performance muligheder. Med opdateringer, der omfatter en mere raffineret vippemekanisme, justerbar PostureFit SL og 8Z Pellicle-suspension, udfører den nye Aeron smartere end nogensinde før sin support gennem dagen og optimere din performance.

Kontakt Interior Design Supporter/Arkitekt Marie Louise Mangor på email mlm@interstudio.dk eller tel. +45 2232 7834 for booking af en gennemgang af stolen i vores showroom i København på Kristen Bernikows Gade 6, 1. sal.