NYT PROJEKT KØKKENMÆRKE

2017-09-11

NYT PROJEKT KØKKENMÆRKE

- gør sig nu gældende på det europæiske marked

Det charmerende italienske køkkenmærke Dada er indbegrebet af det gode liv. Stilen er på en gang både afslappet og elegant, hvor det sociale engagement er i fokus. Og løsningerne spænder vidt i brug af materialer og komposition. Fælles for de 7 arkitekttegnede køkkenserier hos Dada, er den altid autentiske tilgang og en høj kvalitet i forarbejdningen. Dada har på den internationale scene gjort sig i nogle af de mest prestigefyldte boligprojekter, særligt i storbyerne New York, London, Miami, Dubai og Mumbai.

Gennem de senere år har den italienske fabrik også koncentreret sig om den europæiske scene og i særdeleshed bevist sig som prismæssigt konkurrencedygtig. Derfor kunne det måske være interessant for Jer der sidder med et af de danske boligprojekter at få et nyt projekt køkkenmærke at arbejde med. I høj grad differentieret ifht. det som findes på markedet i dag og til en konkurrencedygtig pris.  Til illustration heraf se vedhæftede tegning og billeder af et Dada InDada køkken;

DADA – InDada køkken
Front: Laminate Tasmania
Bordpladetop: Laminate Concrete
Korpus: Slate
Sidepanel: Slate
Greb: InDada handle aluminium Pewter, Push pull
Sokkel: 150mm. Aluminium Pewter
Funktionsvæg

Pris eks. moms kr. 25.553

Væghængt komposition

Pris eks. moms kr. 36.232

Totalpris eks. moms kr. 61.785

Ovenstående pris er for 1 stk. køkken og projektpris på flere kan naturligvis rekvireres.

INTERSTUDIO repræsenterer Dada i Danmark og vi inviterer gerne til en gennemgang af flere muligheder til Jeres inspiration. Kontakt Interior Design Supporter/Arkitekt Marie Louise Mangor email mlm@interstudio.dk eller tel. +45 2232 7834 for booking af møde. Vi booker gerne møder allerede nu til oktober og november.

Velkommen.