Herman Miller Living Office

2017-05-23

Herman Miller Living Office

A Place for Every Purpose, A Purpose for Every Place

Den anerkendte amerikanske designvirksomhed Herman Miller har gennem en årrække arbejdet med deres forskningsbaserede teorier om Living Office. De store undersøgelser skaber tilsammen baggrunden for de designs, som Herman Miller tilbyder. Intet er således tilfældigt men nøje afstemt med et givent formål for øje.

INTERSTUDIO Business får besøg af Reece Hellings fra Herman Miller’s Specifier and Design Group i dagene 7. & 8. Juni. Her giver han helt særskilt, en-til-en møder med arkitekter som har interesse i at høre mere om Living Office indretning og hvorledes den støtter aktiviteter, styrker samarbejde og relationer kolleger imellem, og hjælper med at opfylde specifikke formål. Alt sammen udført i en indretning, der entydigt udtrykker kulturen i den givne organisation.

Du vil ved booking af et møde med Reece Hellings få mulighed for alt fra at vende konkrete problemstillinger til brainstorming på tænkte scenarier. Det er op til dig. 

Har du lyst til et personligt møde med Reece Hellings, så kontakt Interior Design Supporter/Arkitekt Marie Louise Mangor på e-mail mlm@interstudio.dk eller tel. +45 2232 7834 for booking af møde.


INTERSTUDIO Business

Kristen Bernikows Gade 6, 1. sal

1105 København K

Tel. +45 3526 3100

Åbningstider showroom  

Mandag-torsdag kl. 08:30-16:30

Fredag kl. 08:30-16:00

Lør, søn- & helligdage lukket