Dada

2017-06-28

Dada

En præsentation af et helt særligt køkken univers fra Italien

Dada har gennem det seneste årti været særdeles synlig med deres køkkener i boligprojekter på den internationale scene, særligt i storbyerne New York, London, Miami, Dubai og Mumbai.

Kendetegnet for Dada er den høje kvalitet, særlige brug af materialer og en både charmerende, elegant og afslappet stil som gennemsyrer de 7 mulige køkkenserier.

Dada blev til i 1972 ud af en familieejet snedkervirksomhed fra 1929. I 1979 køber den italienske møbeldesign virksomhed Molteni&C, Dada. I dag har såvel Dada som Molteni&C den anerkendte og prisbelønnede arkitekt og design Vincent Van Duysen som kreativ direktør.

INTERSTUDIO har siden 2015 repræsenteret det attraktive Dada køkkenmærke i Danmark, og vi ser en mulighed for Jer i en introduktion til Dada’s forunderlige univers.

Kunne du/I tænke Jer at få en præsentation så kontakt Interior Design Supporter/Arkitekt Marie Louise Mangor email mlm@interstudio.dk eller tel. +45 2232 7834 for booking af møde. Vi booker gerne møder allerede nu til august og september.

Velkommen.