INSPIRED BY GOLDEN GATE BRIDGE

2017-11-21

INSPIRED BY GOLDEN GATE BRIDGE

En af Herman Millers 9 serier af Performance Work Chairs er Sayl. Designet af Yves Béhar, som er bosat i San Francisco og inspireret af konstruktionen fra bl.a. Golden Gate Bridge.

Godt design, ergonomisk støtte og miljøhensyn er nogle af Sayls attraktive værdier. Kombineret med et attraktivt prisniveau gør det Sayl til et tilgængeligt og konkurrencedygtigt valg i mange typer af indretninger.

Sayl’s designer Yves Behar har sammen med Herman Millers udviklingsteam overvejet og genovervejet hver en del af designet og dermed skabt en arbejdsstol, der er benchmark i sin klasse for kvalitet, ydelse og design.

En arbejdsstol der garanterer ergonomisk støtte til personer op til 159 kg. og som udtrykker nytænkning og inspirerende design med sine former og opbygningsprincip, der er inspireret af hængebroers unikke konstruktioner.

Herman Miller producerer Sayl på hele tre kontinenter for at mindske afstanden mellem fabrik og køber. Sayl indeholder ingen PVC og de anvendte materialer er næsten helt genanvendelige, hvilket har indbragt Sayl en Cradle to Cradle® Silver certificering.

Vælg mellem Sayl som en helpolstret stol eller med den karakteristiske 3D suspension ryg. 3D suspension ryggen udmærker sig ved, at den ikke har nogen hårde kanter, og giver brugeren større frihed til at bevæge sig. Begge muligheder fås i et utal af farver og kombinationsmuligheder ifht. ryg, sæde og base.

Sayl er dækket af Herman Millers unikke standard garanti: 12 år, 24 timers brug op til 159 kg (3 år for tekstiler, armpuder og gaslift).

Pris for 1 stk. fra kr. kr. 3.420 ekskl. moms.  Spørg på pris ved køb af flere. Kontakt Interior Design Supporter/Arkitekt Marie Louise Mangor på email mlm@interstudio.dk eller tel. +45 2232 7834.

Vi har flere varianter af Sayl stående i vores showroom i København på Kristen Bernikows Gade 6, 1. sal. Kig forbi.