book rådgivning

book rådgivning - page__MG_3519.jpg

INTERSTUDIO Business - Smart Working

I vores Business afdeling beskæftiger vi os med alle typer af indretninger, det sig være kontormiljøer, mødefaciliteter, kantiner, detailforretninger, showrooms, restauration, hotel og offentlige områder.

Vores indretningsarkitekter har alle adskillige års erfaring med rådgivning og handling af både del- og totalløsninger. Vores tætte samarbejde med vores internationale brands gør det muligt at indfri netop din virksomheds indretningsbehov. Og vi tilstræber altid at give den bedste service med den mest omhyggelige rådgivning. Alt sammen med en god dialog oplevelse undervejs.

Key Account & Collection Manager Kåre Haslund
Manden der bragte det amerikanske brand Herman Miller til Danmark og var med til at manifistere designikonet blandt kontorstole Aeron modellen. Endvidere introducerede Kåre også Danmark til det arkitektoniske og modulærbare kontorsystem fra Schweiz - USM Haller, som til stadig er et af de mest attraktive brands i moderne virksomhedsindretning. Udover at være ansvarlig for INTERSTUDIOs internationale brand portefølje rådgiver Kåre virksomheder i deres indretningsbehov.

Email kh@interstudio.dk
Tel.  +45 4054 9510

Indretningsarkitekt Lene Aaboe Jensen
Et internationalt perspektiv og en enestående designforståelse gør Lene til at attraktiv rådgiver og sparringspartner. Kombineret med sin mangeårige erfaring og arbejde med INTERSTUDIOs internationale kollektion får du som virksomhed en garanteret professionel optimal rådgivning.

Email laa@interstudio.dk
Tel.  +45 2026 4335

Business Development Mads Bødker
Med en baggrund fra ejendomsmæglerbranchen og 10 år som professionel sportsmand og på det danske ishockeylandshold, er Mads en udpræget team player. Som kunde vil du derfor opleve en stor grad af indlevelse og kompetent projektstyring.

Email mb@interstudio.dk
Tel. +45 4191 8593