Kurv

Ingen varer i kurven.

Tuborg Strandeng

Danica Pension står bag udviklingen af det unikke boligbyggeri i området syd for Tuborg Havn, kaldet Tuborg Strandeng. Et enestående område direkte til vandet som udvikles til en naturstrandeng med offentlig adgang, hvor to særdeles eksklusive lejlighedsboligområder udvikles. Et for lejelejligheder kaldet Bakkedraget og et for ejerlejligheder kaldet Kysthusene. Alle tegnet af det anerkendte Lundgaard & Tranberg Arkitekter. En imponerende arkitektur der på en gang støtter op om naturengen og samtidig giver mulighed for en livsstil i luksus på kanten af strand og by. INTERSTUDIO blev kontaktet af Danica Pension for at medvirke til udviklingen af visualiseringer af indretningsmulighederne i nogle af lejligheder. Sammen med Lundgaard & Tranberg Arkitekter blev forskellige stemninger designet.

Herudover har INTERSTUDIO i samarbejde med Danica Pension udarbejdet indretning for prøvelejlighederne i dels Bakkedraget og Kysthusene. Kysthusene står endnu ikke klar men prøvelejlighed for Bakkedraget er implementeret. Se mere her.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED