Kurv

Ingen varer i kurven.

Tuborg Strandeng Bakkedraget

Tuborg Strandeng er et helt nyudviklet område i Hellerup, som med sin beliggenhed direkte til vandet og med en omkringliggende naturstrandeng så absolut henvender sig til dem som kan og vil det gode liv. Således blev INTERSTUDIO kontaktet af Danica Pension til at skabe den rette indretningsstemning. Først i visualiseringer i samarbejde med Lundgaard & Tranberg Arkitekter dernæst i indretning af prøvelejligheder.

Prøvelejligheden for Bakkedraget står nu klar og selvom byggeriet stadig er i gang, fornemmes tydeligt naturengsstemningen som med lys og luft strømmer gennem lejligheden. Højspisebordet fra Lago Design Air serien var således at oplagt valg kombineret med MDF Italia Flow Stools. Loungestole i stuen fra hhv. Srelle og Molteni&C kombineret med T-Tables fra MDF Italia. Også skøn reol fra Lago Design Air serien til bøger og keramik mv. Præsenteret i prøvelejligheden med masser af accessories – keramik, glas, puder, plaider, silk leafs mv. – alt sammen fra INTERSTUDIO i Galleri K.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED