DADA

Dada

DADA

Italiens absolutte darling inden for køkkener hedder DADA. Et design køkken med 8 serier. Kun hos INTERSTUDIO.

DADA - artikelbillede

Molteni S.p.A. har siden 1979 været andet end møbeldesign, da firmaet overtog det ligeså prestigefyldte italienske køkkenfirma Dada. Dada er i Italien af højeste attraktion og står som det ultimative i kvalitet.

Dada er udover høj kvalitet, design med funktionalitet. En række af Dada’s løsninger er patenteret og imødekommer enhver entusiast for detaljer. Kort sagt, du finder ikke lignende. Udtrykket varieres gennem de 8 serier: Banco, Hi-Line 6, InDada, Prime, Tivali, Trim, Vela og VVD.

Inden for hver af serierne, kan du vælge mellem et utal af materialer, så dit køkken bliver netop dit. Desuden er detaljen og interiør i fokus, hvor igen valgmulighederne er mange. Og som et sidste krydderi kan du i Dada finde flere accessories til at understrege dit køkkendesign.

Designer Vincent Van Duysen har med det nye Dada VVD køkken arbejdet med kontrasten mellem slanke sider og gennemgående tykke stenbordplader med integreret vask.

Skiftende materialer som natursten, forskellige træsorter, børstet stål samt lakeret finish med samspillet af faste elementer samt hulrum giver køkkenet et dynamisk samt sofistikeret look. En aluminiums bærende ramme giver mulighed for at løfte køkkenet fra gulvet for et lettere look. I serien er også mulighed for valg af elegante loftenheder og høje slanke glasskabe. Et særdeles arkitektonisk udseende køkken.

Besøg vores showroom på første sal i Galleri K og oplev det helt nye VVD køkken sammen med flere andre løsninger. Velkommen.

DADA - artikelbillede

Andre artikler

SPRING SALE

INTERSTUDIO Home

SPRING SALE

Forårsfriske design tilbud til dit hjem. ...

LUKSUS TIL SPECIALPRIS

ARMANI/Dada

LUKSUS TIL SPECIALPRIS

Ikke et hverdagstilbud og ej heller et hver mands køkken. Vores sublime Armani/Dada Slide udstilling...

ITALIENSK SUBLIM ELEGANCE

Giorgetti

ITALIENSK SUBLIM ELEGANCE

Giorgetti bliver en del af INTERSTUDIO som eksklusiv forhandler...