BE INSPIRED

INTERSTUDIO Home

BE INSPIRED

Du har en ide til en ny indretning af din stue, du står og skal til at flytte og har masser af tanker, du skal have nyt køkken og har et indre billede af det. Lyder det bekendt. Så kan vi hjælpe dig videre.

BE INSPIRED - artikelbillede

INTERSTUDIO Home er et sublimt og kompetent indretningshus, som ikke bare har nogle af de førende mærker som agenturer men også et unikt team af indretningsarkitekter. Klar til dig og dine spørgsmål.

Vi er dem, som du kan teste dine ideer af på. Vi er dem, som du kan spørge om alt det, du ikke lige kan få styr på. Vi er dem, som kan hjælpe dig med alt fra små til store opgaver. Vi assisterer gerne med en skøn ny loungestol til stuen lige så vel som, vi gerne laver hele indretningen af dit hjem.


Inden for vores kollektioner findes et utal af løsninger og vores fornemmeste opgave er at gøre det inspirerende og nemt for dig at finde den rigtige. Når du fx har besluttet dig for netop den sofa, som imødekommer dit behov bedst, så opstår behovet måske for nye puder og plaider eller nye gardiner.

Vores indretningsarkitekter har stor erfaring med indretning, hvor alt fra køkken, garderobe, møbler, puder, plaider, accessories, gardiner, tæpper og tapeter inddrages. Det vigtigste for os er at kunne visualisere og realisere dine indretningsdrømme. 

BE INSPIRED - artikelbillede
BE INSPIRED - artikelbillede

Den rigtige løsning har naturligvis også et budget, som skal optimeres og overholdes. Det hjælper vi også med. Vi rådgiver undervejs, så der hele tiden er balance mellem visioner og økonomi.

Herudover naturligvis også med kig til hele tidsplanen. Hvornår har du brug for din indretning? Hvilke dele skal etableres først? Og hvorledes kan vi bedst muligt gøres det mest attraktivt for dig og dit hjem?

Du er altid velkommen til at booke et helt uforpligtende møde med en af vores indretningsarkitekter i vores showroom. Her kan I sammen spore Jer ind på et eventuelt samarbejde og aftale videre derfra.

Vi kører endvidere gerne ud og giver dig rådgivning i dit hjem. Prisen er kr. 795 inkl. moms pr. time i dit hjem, som naturligvis bliver fratrukket fakturaen ved køb hos INTERSTUDIO for over kr. 15.000.


Andre artikler

Beautiful organized

Molteni&C

Beautiful organized

Med skønne garderobe- & skabsløsninger...

LUKSUS TIL SPECIALPRIS

ARMANI/Dada

LUKSUS TIL SPECIALPRIS

Ikke et hverdagstilbud og ej heller et hver mands køkken. Vores sublime Armani/Dada Slide udstilling...

DADA

Dada

DADA

Italiens absolutte darling inden for køkkener hedder DADA. Et design køkken med 8 serier. Kun hos IN...