LUKSUS TIL SPECIALPRIS

ARMANI/Dada

LUKSUS TIL SPECIALPRIS

Ikke et hverdagstilbud og ej heller et hver mands køkken. Vores sublime Armani/Dada Slide udstillingskøkken skal sælges og vi håber at finde det rette hjem med de rette omgivelser til det. Derfor dette ekstraordinære tilbud.

ARMANI/DADA. De fleste kender allerede den italienske ikoniske modedesigner Giorgio Armani. En herre med masser af attitude og filosofi i sig, når det gælder design. Armani Casa er således udsprunget af mode imperiet og har siden sin start for 10 år siden bevæget sig ind i de mange rum og løsninger, som en indretning kræver. Ikke mindst køkkenet.

I Danmark repræsenterer INTERSTUIDO Armani/Dada, det absolut mest sublime luksus køkken designet af Giorgio Armani og udviklet af det italienske super køkken Dada.


LUKSUS TIL SPECIALPRIS - artikelbillede
LUKSUS TIL SPECIALPRIS - artikelbillede

Armani/Dada Slide er den nyeste model i serien af Giorgio Armani. Udarbejdet i det eksklusive Sassafras træ, med de genkendelige Armani striber indfræset og håndmalet i kobber. Med Miele køle og frys samt dampovn og vinskab elegant skjult bag de høje skabsdøre. Herudover Miele opvaskemaskine og en imponerende kogeø som fremkommer på det fritstående element ved at skubbe den 200 kg tunge marmorplade til side. Slide er helt åbenlyst ikke bare et køkken men en livsstil.

Før pris inkl. hvidevarer og moms kr. 2.367.788
Nu pris inkl. hvidevarer og moms kr. 1.000.000
Pris ekskl. levering og montage.

Har du lyst til at opleve køkkenet, så kontakt Interior Design Supporter/Arkitekt Marie Louise Mangor på e-mail mlm@interstudio.dk eller tel. +45 2232 7834 for booking af en fremvisning.


Andre artikler

ITALIENSK SUBLIM ELEGANCE

Giorgetti

ITALIENSK SUBLIM ELEGANCE

Giorgetti bliver en del af INTERSTUDIO som eksklusiv forhandler...

Beautiful organized

Molteni&C

Beautiful organized

Med skønne garderobe- & skabsløsninger...

KITCHEN LOVE

Dada

KITCHEN LOVE

Få 15% rabat på køkkener fra Dada ved bestilling inden den 1. marts...