book rådgivning

book rådgivning - page_page_GlissMaster-Skin-molteni2406.jpg

INTERSTUDIO Home - Cosmopolitan living

Vores Home afdeling er til dig som ønsker en bolig med præg af internationalt design. Vi byder dig altid velkommen til en inspirerende oplevelse enten på vores site eller i vores store showroom i København. Vores professionelle indretningsarkiteker er klar til at give dig inspiration og rådgivning. Vores største tilfredsstillelse er at kunne bidrage til netop din helt personlige indretning.

Vi kører gerne ud og giver dig rådgivning i dit hjem. Prisen er kr. 795 inkl.moms pr. time, som naturligvis bliver fratrukket fakturaen såfremt ordren på opgaven lægges hos INTERSTUDIO.

Indretningsarkitekt Eva Richter Nissen
Måske kender du Eva fra hendes tidligere forretning "Børneværelse med udsigt"? Her har Eva gennem 19 år rådgivet kunder ikke bare med indretning af børneværelset men også hjemmets øvrige rum. Eva er således særdeles kompetent og vant til rådgive dig som kunde gennem hele indretningsprocessen.

Email ern@interstudio.dk
Tel. +45 2214 9515

Arkitekt/Køkken Christine Høeg Mikkelsen
Christine har stor erfaring i at rådgive indenfor design køkkener. Du vil som kunde opleve at blive guidet med stor indlevelse og behovsforståelse såvel i forhold til design, funktion som budget. 

Arkitekt/Køkken Christine Høeg Mikkelsen
Email chm@interstudio.dk
Tel. +45 2081 7207