brands

ARMANI/Dada

INTERSTUDIO er agent for det italienske køkken Armani Dada i Danmark. Det absolut mest sublime luksus køkken, designet af Giorgio Armani og udviklet af det italienske super køkken Dada. Resultatet fornægter sig ikke. Tre serier Slide, Checkers og Bridge. Gennemsyret design med anvendelse af ekstraordinære materialer og håndværksmæssigt på allerhøjeste niveau.

Dada

INTERSTUDIO er agent for Dada køkkener i Danmark. Det prestigefyldte italienske køkkenfirma Dada blev i 1979 en del af det italienske design møbelhus Molteni S.p.A. Dada er i Italien af højeste attraktion og står som det ultimative i kvalitet. Dada er udover høj kvalitet, design med funktionalitet. En række af Dada’s løsninger er patenteret og imødekommer enhver entusiast for detaljer. Kort sagt, du finder ikke lignende. Udtrykket varieres gennem de 7 serier: Vela, Banco, Hi-Line 6, InDada, Set, Tivali og Trim.

Giorgetti

INTERSTUDIO er i Danmark eksklusivforhandler af det sublime italienske designmærke Giorgetti. Et mærke som differentierer sig ved sit særdeles smukke håndværksmæssige træarbejde, unikke designs og poetiske kombinationer mellem udvalgte træsorter og andre kvalitetsmaterialer såsom sten, glas, læder og metal. Hos INTERSTUDIO Home på første sal i Galleri K i København kan man i showroomet således opleve flere af Giorgettis skønne indretningsmiljøer med alt fra møbler, gulvtæpper, lamper til accessories.

Herman Miller

INTERSTUDIO er agent i Danmark for det amerikanske brand Herman Miller. Herman Millers ikoniske arbejdsstol Aeron er ikke kun på den permanente udstilling på Museum of Modern Art fordi dens design er cool. Det er naturligvis en del af forklaringen men modellen imødekommer også optimal ergonomisk siddestilling produceret med omtanke for miljøet. 94% af materialerne i produktionen af en Aeron model kan genanvedes. Certifiseret med Cradle to CradleCM Silver, Aeron er GREENGUARD certifiseret og kan medvirke til LEED certifikation. Omend Aeron stolen er den mest kendte, så er Herman Miller meget mere og bare indenfor performance arbejdsstole findes 9 serier med ligeså attraktive egenskaber som Aeron.

MDF Italia

INTERSTUDIO er agent i Danmark for italienske MDF Italia. MDF Italia er et designhus med hovedsæde og produktion i Milano. Kendetegnede for MDF Italia design er fjernelse af alt overflødigt, som fører til et rent, elegant og funktionelt design. Dyrkelse af denne puritanske filosofi har ikke kun begejstret i mere end 30 lande i verden men naturligvis også ført til adskillige designpriser, hvor listen er særdeles lang, med seneste Interior Innovation Award Best of Best 2014 for Minima 3.0 modulsystemet.

Molteni&C

INTERSTUDIO er agent for italienske Molteni&C i Danmark. Det anerkendte italienske designhus, som ligger lige uden for Milano, har siden 1934 begejstret med sin uovertrufne kvalitet og enestående designs. Molteni’s kollektion består af elegante og på en gang både tidsløse og moderne designs. En understregelse af dette er den netop lancerede ”retro” kollektion af Gio Ponti, udført med største respekt for en af tidens bedste designere.

SA Møbler

INTERSTUDIO er agent for det svenske brand SA Möbler i Danmark. Et familieejet selskab med stærke traditioner indenfor udvikling af enkle, funktionelle og kvalitetsbetonede møbler til erhverv. Hovedkontoret og hele produktionen er beliggende i Sverige.

STUA

INTERSTUDIO er forhandler af spanske STUA, som til hver en tid står for funktionalitet og æstetik. Smukt når de to elementer går op i en højere enhed. En del af hemmeligheden er tidløst design med ekstraordinær høj kvalitet i såvel valg af materialer som forarbejdning. Herudover er STUA’s kollektion produceret med omtanke for miljøet og bæredygtighed. Ikke uden grund at STUA har vundet ”National Design Award of Spain”.

USM

INTERSTUDIO er agent i Danmark for det schweiziske modulopbevaringssystem USM Haller. Systemet blev designet for mere end fyrre år siden af ingeniør Paul Schärer og arkitekt Fritz Haller og anses for at være en designklassiker. USM Haller er blandt andet en del af den permanente designkollektion på ”The Museum of Modern Art” i New York. USM Haller kan vokse i alle retninger. Den unikke forkromede kugle er det centrale element i systemet, hvor forkromede stålrør danner en stabil ramme for de lakerede metalpaneler, der fås i mange forskellige farver. Den skræddersyede opbevaringsløsning som kan benyttes i alle slags rum.