Kurv

Ingen varer i kurven.

Om os billede

Om os

INTERSTUDIO HomeCosmopolitan Living

Til dig som ønsker en bolig med præg af internationalt design. INTERSTUDIO Home byder på kvalitets designmøbler til alle hjemmets rum med mærker som Giorgetti, Lago, Molteni&C, MDF Italia og USM Haller m.fl. Herudover skabe og garderober fra Lago og Molteni&C samt badrumsmøbler fra Lago Design. Og naturligvis masser af skønne lamper, tæpper, puder og plaider mm.

Du er altid velkommen, om det er en enkelt ting der lige mangler til hjemmet for at sætte prikken over i’et eller om det er det helt store gennemgribende projekt. Vores indretningsarkitekter guider dig gerne. Vores største tilfredsstillelse er at kunne bidrage til netop din helt personlige indretning.

Vi kører gerne ud og giver dig rådgivning i dit hjem. Prisen er kr. 795 inkl. moms pr. time, som naturligvis bliver fratrukket fakturaen ifald ordren på opgaven lægges hos INTERSTUDIO.

Den rigtige løsning har naturligvis også et budget, som skal optimeres og overholdes. Det hjælper vi også med. Vi rådgiver undervejs, så der hele tiden er balance mellem visioner, økonomi og ikke mindst tidsplan.

Kig forbi vores inspirerende showroom på første sal i Galleri K i København. Indgang fra Pilestræde i stueetagen mellem restauranterne eller indgang fra Kristen Bernikows Gade.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED