Kurv

Ingen varer i kurven.

Om os billede

Om os

INTERSTUDIO er et anerkendt indretningshus med mere end 40 års erfaring med indretning af både private hjem og miljøer til det professionelle segment. Du finder både INTERSTUDIO Home og INTERSTUDIO Business i vores fantastiske og inspirerende showroom i hjertet af København, nemlig i Galleri K.

Tag elevatoren direkte op til showroomet fra Antonigade 4, eller gå igennem det skønne Galleri K med restauranter. Her kan du både komme ind fra Pilestræde og Kristen Bernikows Gade stueetagen. Gå op ad den store trappe i atrium til 1. sal, så finder du INTERSTUDIO lige oven over restaurant The Market. Velkommen.

INTERSTUDIO Home – Cosmopolitan Living
Til dig som ønsker en bolig med præg af internationalt design. INTERSTUDIO Home byder på kvalitets designmøbler til alle hjemmets rum med mærker som Giorgetti, Lago Design, Molteni&C, MDF Italia og USM Modular Furniture m.fl. Herudover skabe og garderober fra Lago Design og Molteni&C samt køkkener fra Dada. Og naturligvis masser af skønne lamper, tæpper, puder og plaider mm.

Du er altid velkommen, om det er en enkelt ting der lige mangler til hjemmet for at sætte prikken over i’et eller om det er det helt store gennemgribende projekt. Vores indretningsarkitekter guider dig gerne. Vores kollektioner er store og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige.


INTERSTUDIO Business
– Smart Working
Hos INTERSTUDIO Business beskæftiger vi os med indretning af alle typer virksomheder, det sig være kontormiljøer, showrooms, hotel og restauration – hvor vi kan bidrage med løsninger til alle kategorier af rum og områder. Derudover tegner og producerer vi garderobe-og køkkenløsninger til ejendomsprojekter.

Vi er vant til at rådgive og være med i de mange stadier af en indretningsopgave. Vi varetager opgaver såvel direkte med slutbrugeren som med de enkeltes rådgivere; arkitekter, bygherrer og entreprenører. Fokus for os er at give den bedste service med den mest omhyggelige rådgivning.

Vores kompetence er unik, og vi varetager nogle af markedets mest attraktive agenturer såsom amerikanske Herman Miller, svenske SA Möbler, schweiziske USM Moduler Furniture samt italienske Giorgetti, Lago Design, MDF Italia, Molteni&C og Dada. Vores tætte samarbejde med de store internationale designmærker gør, at vi hele tiden er på forkant med produktudviklingen og tidens tendenser.

Vi er i dybden på produkterne og ved hvad vi taler om. Og vi har en unik adgang til at kunne specialfremstille særligt ønskede produkter og produkt features.

Design Inquiries

Har du et spørgsmål omkring et møbel eller en indretningsidé, eller ønsker du at booke et møde i showroomet eller derhjemme, så skriv til os.

BE INSPIRED

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder. Du kan naturligvis også hente vores nye magasin i showroomet på første sal i Galleri K i København.

BE INSPIRED