vision

vision - page_01602_810_CC.jpg

Hos INTERSTUDIO er vi dedikerede design lovers.

Vi anerkender unikt og eksklusivt design, hvor kvaliteten er udsøgt. Og netop derfor er vores designer friends blandt de mest attraktive i verden.

INTERSTUDIO repræsenterer møbel brands som Herman Miller, Giorgetti, MDF Italia, Molteni&C, USM Haller med flere. Garderober fra Molteni&C. Og køkkener fra de to italienske køkken brands Dada og Armani/Dada.

INTERSTUDIO Home - Cosmopolitan Living

Vores Home afdeling er til dig, som ønsker en bolig med præg af internationalt design.

Vi byder dig altid velkommen til en inspirerende oplevelse enten på vores site eller i vores store showroom i København.

Vores professionelle indretningsarkitekter er klar til at give dig inspiration og rådgivning. Vores største tilfredsstillelse er at kunne bidrage til netop din helt personlige indretning.

vision - page_SOFAS1_010-Holiday-D1531-PannaCotta_LR.jpg
vision - page_01602_802_CC.jpg

INTERSTUDIO Business - Smart Working 

I vores Business afdeling beskæftiger vi os med alle typer af indretninger, det sig være kontormiljøer, mødefaciliteter, kantiner, detailforretninger, showrooms, restauration, hotel og offentlige områder.

Vores indretningsarkitekter har alle adskillige års erfaring med rådgivning og handling af både del- og totalløsninger. Vores tætte samarbejde med vores internationale brands gør det muligt at indfri netop din virksomheds indretningsbehov. Og vi tilstræber altid at give den bedste service med den mest omhyggelige rådgivning.

Alt sammen med en god dialog oplevelse undervejs.