Søg
Close this search box.

Arbejdsro med havudsigt

I et af Københavns smukkeste områder bag Kastellet og med udsigt over vandet, finder man højt oppe i et moderne byggeri den ideelle hybrid-arbejdsplads. INTERSTUDIO fik stillet til opgave at få en lejlighed indrettet som den ultimative arbejdsplads, hvor ro og rene linjer var kodeordet.

Valget faldt på at understøtte den smukke udsigt og bygningens arkitektur men en neutral farvepalette. Herudover blev fokus på valgt af kvalitetsmaterialer med en harmonisk kombination af tekstiler, læder, træ, marmor og cement. Med det samme man træder ind i lejligheden falder øjet da også på det arkitektoniske Arc Table fra Molteni&C. Med base i bronzefarvet cement og en fantastisk marmor top i Calacatta Gold. Hertil Molteni&C’s elegante Chelsea Chairs.

Loungeområdet direkte ved panorama udsigten til Amerika Kaj og Midtermolen blev kreeret med Marteen Sofa og Margou Chairs, alt sammen designet af Vincent Van Duysen for Molteni&C. Hertil det uovertrufne coffee table Scaleno fra Giorgetti. I samme rum blev skabt en niche til den mere klassiske arbejdsplads kombineret med en Marteen chaiselounge fra Molteni&C for altid at kunne tage en hurtig power nap.

I det tilstødende køkkenområde blev udarbejdet en lille frokost/mødeplads med højbord i cement fra MDF Italia og særdeles komfortable og delikate Ode højstole fra Giorgetti. I den smukke gang som forbinder alle rum i lejligheden faldt valget på det æstetiske PassWord glasvitriner fra Molteni&C.