Søg
Close this search box.

Home Interior Design

Til dig som ønsker en bolig med præg af internationalt design. INTERSTUDIO Home byder på kvalitets designmøbler til alle hjemmets rum med mærker som Giorgetti, Lago Design, Molteni&C, MDF Italia og USM Modular Furniture m.fl. Enestående køkkener fra Molteni&C Dada Engineered. Herudover skabe og garderober fra Lago Design og Molteni&C samt badrumsmøbler fra Lago Design. Og naturligvis masser af skønne lamper, tæpper, puder og plaider mm.

Du er altid velkommen, om det er en enkelt ting der lige mangler til hjemmet for at sætte prikken over i’et eller om det er det helt store gennemgribende projekt. Vores indretningsspecialister guider dig gerne. Vores største tilfredsstillelse er at kunne bidrage til netop din helt personlige indretning.

Vi kører gerne ud og giver dig rådgivning i dit hjem. Prisen er kr. 795 inkl. moms pr. time, som naturligvis bliver fratrukket fakturaen ifald ordren på opgaven lægges hos INTERSTUDIO.

Den rigtige løsning har naturligvis også et budget, som skal optimeres og overholdes. Det hjælper vi også med. Vi rådgiver undervejs, så der hele tiden er balance mellem visioner, økonomi og ikke mindst tidsplan.

Kig forbi vores inspirerende butik på første sal i Galleri K i København.

Tag elevatoren direkte op til butikken fra Antonigade 4, eller gå igennem det skønne Galleri K med restauranter. Her kan du både komme ind fra Pilestræde og Kristen Bernikows Gade stueetagen. Gå op ad den store trappe i atrium til 1. sal, så finder du INTERSTUDIO lige oven over restaurant The Market.

Inspiration by room