Søg
Close this search box.

Norrbom Vinding

Da det anerkendte advokatfirma Norrbom Vinding besluttede at flytte til ny lokation i Tromsøgade i Nordhavn, faldt valget på INTERSTUDIO som rådgiver på indretningen.

De nye lokalers smukke lysindfald og dragende udsigt skulle naturligvis udnyttes. Herudover var der stor fokus på at designe et både åbent og samtidig roligt arbejdsmiljø for de mange erfarne og specialiserede advokater indenfor arbejds- og ansættelsesret.

Således blev der udover arbejdspladser kreeret flere forskellige områder for mødeaktivitet i såvel åbne som lukkede omgivelser. Mindre rum til fordybelse og et smukt bibliotek. Også i det største mødelokale inddrages biblioteket og skaber en smuk ramme om det store mødebord. Lokalet byder desuden på lounge områder til pauserne og naturligvis det sidste nye inden for præsentationsteknologi.

Til modtagelse af gæster er designet en æstetisk garderobe inkl. loungeområde. Ligesom der til medarbejderne er designet en identisk garderobe til opbevaring af private genstande, således virksomhedens områder fremstår ryddelige.

Resultatet er en harmonisk, kvalitetsbetonet og attraktiv atmosfære skabt med nogle af INTERSTUDIO’s fantastiske kollektioner fra bl.a. Herman Miller, SA Möbler, Giorgetti, Lago Design og Molteni&C.