Søg
Close this search box.

Business Interior Design

Til dig der ønsker mere end bare møbler til din virksomhed. Vi beskæftiger os med at udvikle miljøer hvor indretningen bidrager til virksomhedens DNA både i form af mærkeprofil og optimale medarbejder arbejdsvilkår. Således fokuserer vi på dialogen med vores kunder, såvel den direkte slutbruger som de enkeltes rådgivere, lige fra arkitekter, bygherrer til entreprenører.

Fokus for os er at give den bedste service med den mest omhyggelige rådgivning.

Vores kompetence er unik, og vi varetager nogle af markedets mest attraktive agenturer såsom amerikanske Herman Miller, svenske SA Möbler, schweiziske USM samt italienske Giorgetti, Lago, MDF Italia og Molteni&C. Vores tætte samarbejde med de store internationale designmærker gør, at vi hele tiden er på forkant med produktudviklingen og tidens tendenser.

Hos INTERSTUDIO Business er du altid velkommen med både små og store opgaver. Vi byder altid gerne på en kop kaffe og en uforpligtende snak i vores inspirerende showroom på første sal i Galleri K i København.

Tag elevatoren direkte op til showroomet fra Antonigade 4, eller gå igennem det skønne Galleri K med restauranter. Her kan du både komme ind fra Pilestræde og Kristen Bernikows Gade stueetagen. Gå op ad den store trappe i atrium til 1. sal, så finder du INTERSTUDIO lige oven over restaurant The Market.