Søg
Close this search box.

CR Consulting

CR Consulting’s nye kontor finder man i en af Københavns mest attraktive gader, nemlig Klerkegade. Til trods for den centrale placering hvor gaden strækker sig mellem Borgergade og Rigensgade, så er Klerkegade en stille og særdeles charmerende gade med sine toppede brosten. Identiteten afspejles også i bygningen, hvorfor det i indretningen var væsentligt at fremhæve nogle af ejendommens karakteristika.

Som kompetent rådgiver i bankernes strategiske og forretningsmæssige overvejelser var det væsentligt for CR Consulting både at have rum til samarbejde og team building, som rum til møder af forskellig størrelse og art samt stilleområder til fordybelse.

Opgaven blev løst med Herman Miller Task Chairs, hvor Sayl  Chair blev valgt til de individuelle arbejdspladser og Cosm Chair til det store mødelokale. Arbejdsborde fra SA Möbler og stort mødebord fra Herman Miller. Lounge- og mødeområde i det store mødelokale blev designet med sofaer og coffee tables fra Stua ligeledes som det mindre og mere intime mødelokale fik mødestole fra Stua. Højt touch-down møbel i forbindelse med te-køkken blev designet med SA Möbler og garderobe ved indgang blev udarbejdet i Molteni&C.

En helt i gennem funktionel og designmæssig indbydende løsning.