Søg
Close this search box.

Herman Miller

Rigtig mange kender måske ikke designmærket Herman Miller, men snarere den ikoniske Aeron Chair. En banebrydende kontorstol. Aeron er en del af den permanente udstilling på Museum of Modern Art og ikke blot fordi dens design er cool. Det er naturligvis en del af forklaringen men modellen imødekommer også optimal ergonomisk siddestilling produceret med omtanke for miljøet. 94% af materialerne i produktionen af en Aeron model kan genanvendes. Certificeret med Cradle to CradleCM Silver, Aeron er GREENGUARD certificeret og kan medvirke til LEED certifikation.

Omend Aeron stolen er den mest kendte, så er Herman Miller meget mere. Bare indenfor Performance Work Chairs findes der adskillige serier med ligeså attraktive egenskaber som Aeron og seneste nye skud på stammen er Cosm. Herudover arbejder amerikanske Herman Miller med begrebet Living Office, hvor kontorindretning er langt mere end bare møbler.

Filosofien beskæftiger sig med hvorledes man som virksomhed kan skabe og tiltrække de mest attraktive medarbejdere, opnå et udviklende og effektivt arbejdsmiljø og understøtte virksomhedens DNA. INTERSTUDIO er Associate Dealer for Herman Miller i Danmark og distribuerer og servicerer til et udvalgt forhandlernetværk.