Søg
Close this search box.

Kvalitet i livet

Huset er helt nyopført på en af de smukkeste veje mod vandet i Nordsjælland. Enkelt og moderne med fokus på kvalitet i materialer og udførelse. Således var indretningsopgaven for INTERSTUDIO Home direkte at gå til. Indretningen skulle balancere husets følelse og det livet, der skal leves.

Meget hurtigt faldt valget på et af Italiens største designhuse, nemlig Molteni&C. Her benyttede INTERSTUDIO Home den store kollektion til alle rummene, lige fra hall, stuer til soveværelse, garderobe og badrum.

I hallen bydes velkommen med Vincent Van Duysens design i Anton Bench og med konsolmøbel med lædertop i 505 serien. Dertil Chelsea stole som kan benyttes som ekstra stole i spisestuen. Fortsætter man videre ind mod stuerne modtages man først af et skønt loungeområde med Camden sofaer og Domino borde samt puf. Ideelt til pre-dinner drinks og kaffen efter middagen. Spiseområdet fremstår smukt i det store leverum med marmor Filigree spisebord og Chelsea spisebordsstole.

I en niche med store vinduer mod haven er designet et rekreativt loungeområde med Kensington lænestole og pufs samt Ron Gilads ikoniske Panna Cotta sidebord. Som det store samlings- og afslapningsområde for hele familien er designet en stor hjørnesofa fra Sloane serien med en kombination af de fantastiske Mayfair og Belsize sofa- og sideborde. Stuerne indrammes smukt af specialdesignede varianter af 505 serien, så alt fra vitrineopbevaring til TV bliver en naturlig del af indretningen.

På første sal findes mastersoveværelset, hvor valget faldt på den uimodståelige Fulham seng og bænk af Rodolfo Dordoni. Hertil Dante Bonuccellis smukke og praktiske natbordsmøbel 4040 samt opbevarings/TV-møbel designet i Password serien. Lækkert afslapningsområde udført i Chelsea loungesofaer med Belsize sofaborde.

Walk-in garderoben får prikken over i i’et med den store Euston puf i det flettede tekstil look Zen. Og i badrummet bliver den ultimative afslapning og elegance i hjemmet understreget med Gio Pontis D.154.2 loungestol.

INTERSTUDIO Home har udover møbler stået for alt fra gardiner, tæpper, lamper, puder og plaider til accessories.