Søg
Close this search box.

NaughtOne

Fra dag ét har design og fremstilling af bæredygtige møbler været en del af det britiske design brand NaughtOne. Fra den første skitse til den sidste søm er der fokus på at reducere miljøbelastningen. Og hvor det overhovedet er muligt, laver NaughtOne sine møbler lokalt i UK. Her arbejdes der med bæredygtige materialer og lokale, ansvarlige leverandører for at reducere påvirkningen af miljøet. NaughtOne designer simple møbler, der tåler tid, trends og brug. Hvert møbel leveres med 10 års garanti.

Vores miljøcertificeringer og sundhedsproduktdeklarationer hjælper kunderne med at levere sundere, udarbejde mere bæredygtige rum og nå deres projektmål. NaughtOne’s Take-Back-program genbruger komponenter, hvilket reducerer mængden af råmaterialer. Og alt dette er kun begyndelsen. Med hvert møbel, NaughtOne designer og producerer, vokser engagementet og ønsket om at hjælpe alle med at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Som Herman Miller Associate Dealer repræsenterer INTERSTUDIO NaughtOne kollektionen i Danmark – en del af MillerKnoll familien.